Joan Martí, sobre la suspensió del ramal de la MAT: "És un gran dia per Santa Coloma de Farners i per la comarca de La Selva"

dj. 24.11.2022

El projecte del ramal de la MAT a les comarques gironines ha quedat suspès, segons ha anunciat avui Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés. No a la MAT-Selva, plataforma ciutadana que lluita per la derogació del ramal i la subestació de la MAT a la Selva, ha expressat que  "és una molt bona notícia per totes les persones, entitats, partits i administracions que hem estat treballant en aquesta direcció des de fa dècades. Felicitats a tots els que han fet possible aquest acord polític que rebla la unitat i consens que ens ha permès arribar fins aquí".

L'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, ha explicat que "com a alcalde de Santa Coloma de Farners estic molt satisfet perquè després de molts anys de lluites compartides amb tothom del territori per evitar un disbarat, i quan semblava que no ho podríem tombar, tenim aquest acord de suspensió. És el pas per a la derogació definitiva d'una opció insostenible, que ha d'obrir la porta a una manera diferent de solucionar els problemes d'energia". Martí ha volgut "agrair especialment a la plataforma NoMAT Selva per la seva perseverança durant tots aquests anys, i al grup parlamentari d'ERC a Madrid per haver sabut trobar el desllorigador que posi punt i final a aquest malson. Un gran dia per Santa Coloma de Farners, per la comarca de La Selva, però també per tot el país perquè hem demostrat que les coses es poden fer diferent de com algú les projecta en un despatx".

Historial

Altres notícies