Sancions de 300 euros per abocar residus al medi natural

dj. 15.12.2022

La Policia Local de Santa Coloma de Farners ha identificat i sancionat amb 300 euros als primers ciutadans que han abocat escombraries al medi natural després de la implantació del sistema de recollida selectiva porta a porta (PaP), el novembre passat.

L’Ajuntament colomenc fa una valoració molt positiva dels primers dies de recollida porta a porta de residus. La majoria dels ciutadans està utilitzant el servei de manera exemplar i les incidències, tot i que existeixen, estan essent les mínimes. Cal recordar que abandonar residus en punts on abans hi havia contenidors, a les papereres i fins i tot al bosc o altres espais naturals està totalment prohibit i per tant es tindrà tolerància zero amb aquests actes incívics.

Per qualsevol dubte relacionat amb la campanya d’implantació teniu a la vostra disposició el telèfon de campanya 621192864 de 9 a 17 hores, el correu portaaporta@scf.cat i la web mediambient.scf.cat. Les incidències amb el nou servei millor comunicar-les directament als telèfons d’atenció de NORA el 623592058 i el 872012018.

Historial

Altres notícies