Activitats nadalenques de l'Àrea de Joventut

dv. 16.12.2022

L'Àrea de Joventut (Farners Jove) de Santa Coloma de Farners organitza diferents activitats durant el desembre i l'època de Nadal. A partir del 27 de desembre l'espai només estarà obert quan hi hagi activitats programades a l'horari i lloc corresponent.

Les activitats del dilluns al Centre Cívic de Santa Coloma Residencial se seguiran duen a terme gràcies al Programa de Desenvolupament Comunitari que té com a finalitat dinamitzar urbanitzacions de la comarca de la Selva les quals es troben allunyades del nucli urbà. El 19 de desembre (18 h) hi haurà una Tarda de Roba Texana.

Respecte a les activitats dels dimarts i dels divendres al Cercle Jove, hi haurà diferents tardes temàtiques: Tarda de Nadal, Tarda de postres de Nadal -molt sol·licitat entre els joves- (23 de desembre, 16.30 h). També la Tarda de pongos (27 de desembre, 16.30 h), on s'haurà de portar objectes que no es facin servir i que es vulguin treure de sobre i se sortejaran amb una mini quina. També hi haurà la Gimcana de les 12 Campanades (30 de desembre, 16.30 h), on es recomana inscriure's a https://www.entrapolis.com/entrades/gimcana-les-12-campanades.

L'inici d'any hi haurà Tarda de làser tag al pavelló dels Saioners, les inscripcions de les quals s'han de fer prèviament a https://www.entrapolis.com/entrades/laser-tag-pavello-els-saioners

Historial

Altres notícies