Lliurament dels 8ns premis de Treballs de Recerca i Investigació de Santa Coloma de Farners

dj. 22.12.2022

La sala de plens de l’ajuntament de Santa Coloma de Farners ha acollit, aquest dimarts 20 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de Treballs de Recerca i Investigació de Santa Coloma de Farners que enguany assoleix la seva 8a convocatòria. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Joan Martí, i la regidora d’Educació, Carme Dilmé.

Els guanyadors d’aquesta 8a convocatòria en les diferents categories han estat:

  • Categoria d’art: Fiona Doncaster i Martínez amb el treball “Matilde Ucelay. Dibuixant un camí: il.lustracions de la vida d’una arquitecta”.
  • Categoria d’àmbit local: Arnau Casas i Giménez amb el treball “La industrialització a Santa Coloma en el s. XIX”
  • Categoria d’humanitats i ciències socials: Anna Torra i Guixeres amb el treball “Il.lustrant l’escoliosi”.
  • Categoria d’emprenedoria: Àngela Pons i Sandoval amb el treball “El currutaco. Un espai de restauració pels joves”.
  • Categoria de ciències, salut i tecnologia: Jordi Gispert i Feliu amb el treball “Els diabètics poden pujar a l’Everest. La importància de l’esport en el control de la diabetis”.
  • Categoria de medi ambient: Marta Martí i Montserrat amb el treball “Plàstics, substituts o alternatives”.

La regidora d’Educació, Carme Dilmé, va destacar “el talent dels joves i va valorar el rigor i el tractament científic en el desenvolupament dels treballs presentats”. L’alcalde, Joan Martí, per la seva part, va valorar “la magnífica qualitat dels treballs presentats, l’esforç fet pels joves en el camp de la recerca i la importància de la feina feta per part de l’institut i l’acompanyament de les famílies”.

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies