Comença la 28a Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada

dv. 13.01.2023

L'Auditori municipal de Santa Coloma de Farners acollirà la 28a Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada. És en aquest escenari on tindran lloc interessants propostes teatrals amateurs, a partir del diumenge 19 de febrer. Les representacions s'allargaran fins a finals de març.  L'entrada per a cada una d'elles és de 8 €.  

Programació de la 28a Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada:

19 de febrer,  C'est la vie, de la cia. Guspira Teatre, de Cassà de la Selva; 26 de febrer, Quins pebrots, del Grup de Teatre de Sant Hilari; 5 de març, Toc Toc, de la cia. Teatre la Laguna, de Sils; 12 de març, Glups!, de la cia. Toc Toc, de Les Franqueses del Vallès; 19 de març, Bojos per la pasta, de la cia. Inestable Ceretana, de Puigcerdà. Totes les funcions seran a les 18.30 h.

Santa Coloma de Farners, ciutat on va néixer l'actor Rafael Anglada, fa un homenatge a l'artista  colomenc, des de l'any 1990. L'Agrupació Teatral Farners, formada als anys trenta del segle passat, després de passar per alguns processos de regeneració, a començaments dels anys noranta, de la mà de Maria Cantalozella, instaura aquest certamen teatral. Ara l'Agrupació Teatral La Clau és l'encarregada de programar aquesta mostra teatral que compta, any rere any, amb un gran èxit de públic.

 

 

 

  • imatge de control 1per1

Historial

Altres notícies