Òmnium Selva Interior acull per primera vegada la Mostra del VOC (Versió Original en Català)

dl. 30.01.2023

Durant tres divendres del mes de març, la seu d'Òmnium a la Selva interior acollirà la Mostra del VOC ? a tres municipis diferents: Santa Coloma, Anglès i Amer, tres sessions, tres poblacions. Aquesta nova activitat pretén acostar els talents de l’audiovisual del nostre país a un públic jove i divers. A més, s’ha apostat fort per visibilitzar l’activitat d’Òmnium, de la mà d’entitats potents, a llocs que fins ara no arribaven aquests tipus d'activitats.

La Mostra serà gratuïta i la intenció és que el públic sigui el mateix a les tres sessions perquè aquest pugui participar en les votacions pel premi del públic. Igualment, aquelles persones que no puguin assistir en una de les sessions podran veure la que els falta des de la plataforma de Filmin.cat on hi haurà disponibles les tres les sessions del 17 de febrer al 17 de març.

El programa de la Mostra d’enguany queda distribuït de la següent manera: Sessió: Abismes Quotidians, el 3 de març – Auditori de Santa Coloma, a les 20 h Sessió: Arrelant, el 10 de març – Biblioteca Joaquim Bauxell d’Anglès, a les 20 h Sessió: Cossos en Moviment, el 17 de març- Teatre el Casal d’Amer, a les 20 h

VOC Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural ? amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Per més informació: selvainterior@omnium.cat

Historial

Altres notícies