Construcció de l'espai municipal d'entrenament d'atletisme

dj. 02.02.2023

Santa Coloma de Farners disposarà, a partir d'aquest mes de febrer, del nou espai municipal d'entrenament d'atletisme a la zona dels Saioners. El pressupost per a la construcció d'aquesta obra és de 45.348,94 euros. 

L'espai atletisme té una superfície de 5.490 m2 i el paviment d'acabat és amb sauló compactat al 98%. Disposa d'un fossat de salt de longitud i està delimitat perimetralment amb filat de tela metàl·lica. Per il·luminar la zona es col·locaran dues columnes de 10 metres d'alçada amb 4 projectors led. 

L'espai d'atletisme s'ha acabat construint arran de les propostes dels pressupostos participatius del 2018, on tot i que el projecte guanyador era inicialment una pista d'atletisme, finalment es va haver de desestimar perquè no era viable econòmicament ni tècnicament. El projecte inicial era d'una pista de 4 carrils de 180 metres amb un pressupost de 56.000 euros, però es va haver de tirar enrere perquè, després que l'Ajuntament es reunís amb el Club Olímpic Farners, la pista no era homologable per a la pràctica de l'atletisme de competició. Finalment, d'acord amb el club d'atletisme farnesenc, s'ha optat per dotar un espai tancat, segur i amb enllumenat per a la pràctica d'atletisme principalment per als nens i nenes de l'escoleta que es podrà estrenar abans d'acabar el mes de febrer.

Historial

Altres notícies