Comença el curs de defensa personal exclusivament adreçat a dones

dl. 06.02.2023

Aquest dimarts, 7 de febrer, s'inicia el curs de defensa personal exclusivament adreçat a dones, organitzat per la Policia Local de Santa Coloma de Farners, conjuntament amb Mossos d'Esquadra. El curs és gratuït, amb places limitades i es farà els dimarts del mes de febrer (també, el 14, 21 i 28) a les 9.30 h al tatami del pavelló dels Saioners. Les quatre sessions tindran una durada d'una hora. Per a més informació inscripcions, cal trucar a la Policia Local de de la ciutat (972 840 112). Actualment, hi ha una quarantena de dones apuntades d’entre els 17 i els 82 anys. 

Aquesta primera edició del curs està pensat en horari matinal, però més endavant, i veien que la resposta està essent positiva, la intenció és fer-ne un de tardes.  

Carles Roca, regidor de Governació, explica que “malauradament és freqüent que hàgim de lamentar agressions a dones i l’educació és la clau per erradicar el comportament d’algunes persones. Amb aquest curs, volem aportar el nostre granet de sorra". Roca afegeix que “no és un curs d’arts marcials sinó de prevenció, actuació i explicació en situacions de risc". 

Historial

Altres notícies