En marxa el 15è Concurs Literari de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

dt. 07.02.2023

La 15a edició del Concurs Literari de Narració Curta de Santa Coloma de Farners, organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, ja està en marxa i els treballs es podran entregar fins el 16 d’abril i l’entrega de premis serà el 4 de maig (18.30 h) a l’Auditori. La temàtica és lliure, basada en un conte o en una narració i ha d’estar escrit en català.  

Hi haurà dues categories de participació. Per un costat, la de majors de 18 anys (categoria F) en què es repartiran 600 € en premis (400 € pel guanyador i 200 € per a la millor narració local). Per l’altre, el concurs Sant Jordi (categories A, B, C, D i E), adreçat només a alumnes dels centres escolars de Santa Coloma de Farners, dels cursos de Primària, ESO, Graduat en Educació Secundària obligatòria (GES) i Curs Específic d'Accés a Grau Mitjà (CAM). En aquest cas hi haurà dos premis per categoria, entre els quals una targeta regal en concepte de material escolar per a cada guanyador. 

En ambdós casos, cada participant només podrà presentar una única narració que no podrà superar les 200 paraules, incloent-hi el títol. Les obres que superin aquesta extensió seran excloses del procés. 

Els treballs es poden presentar, fins el 16 d’abril, al registre d'entrada de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners o a través de l'Oficina Electrònica del web municipal (E-TRAM), juntament amb la instància genèrica o sol·licitud. El veredicte final, que serà emès per un jurat format per persones qualificades vinculades al món de la cultura i l'educació, es farà públic el 4 de maig a l’Auditori juntament amb el lliurament de premis. 

Descarregueu-vos les bases del concurs i el model d'instància genèrica mitjançant els fitxers que trobareu adjunts. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Municipal d'Educació trucant al 972 842 365 o enviant un correu electrònic a l'adreça cme@scf.cat. 

BASES DEL CONCURS LITERARI DE NARRACIÓ CURTA

INSTÀNCIA GENÈRICA

 

Historial

Altres notícies