Santa Coloma de Farners celebra el Carnestoltes del 17 al 19 de febrer

dj. 16.02.2023

Santa Coloma de Farners celebrarà el Carnestoltes aquest cap de setmana del 17 al 19 de febrer.

Aquest divendres dia 17, s'escalfarà motors amb l'activitat "Tarda de Carnaval" al Cercle Jove (17.30 h), impulsada des de Farners Jove. El plat fort serà la rua diürna del dissabte dia 18 (a partir de les 18 h). Aquesta desfilada és la que duu més participants en el carnaval farnesenc. Com a mínim, hi prendran part més de 300 persones i una desena de carrosses i comparses. La rua diürna del dissabte s’iniciarà a les 6 de la tarda al pavelló dels Saioners i s’acabarà al de la Nòria, després de passar pels carrers Pere Costa, carretera dels Banys, carrer Sant Sebastià i passeig de Sant Salvador. Un cop arribats al pavelló de la Nòria, hi haurà xocolatada, música amb dj i ball a l’interior. La festa s'acabarà amb l'entrega de premis (es repartiran aproximadament 1.500 € entre les millors carrosses, comparses i coreografies).

Segona edició de la cursa inclusiva, el diumenge

A causa de la bona acollida que va tenir l’any passat, s’incorporarà una activitat inclusiva, el diumenge 19 (d’11 a 13 h). Està pensada per a persones amb diversitat funcional, però hi podrà participar tothom i hi haurà diferents proves amb obstacles que es podran fer en cadira de rodes i amb els ulls tapats. La cursa, el qual s’hi anima a participar disfressat i compta amb la dinamització de MIFAS, tindrà lloc a la zona del Passeig de Sant Salvador.

Canvis en la rua de dissabte de Carnaval com a mostra de respecte a Clàudia Baraza

Santa Coloma de Farners està de dol per la mort de la farnesenca Clàudia Baraza Jiménez, dimecres, en un tràgic accident. L'Ajuntament mostra el més sentit condol a la família, amics i comunitat educativa de l'Institut. En aquest sentit, la rua de dissabte del s'iniciarà finalment a les 6 de la tarda (en lloc de les 5, com era previst inicialment) per espaiar-la amb l'hora de la cerimònia de l'enterrament. A més, quan la rua circuli per davant del carrer Roca Guillera se silenciarà la música i l'ambient com a mostra de respecte i de condol cap a la Clàudia i tota la seva família. 

Historial

Altres notícies