Més d’un centenar de delegats i delegades participen a la jornada de formació comarcal a Santa Coloma de Farners

dc. 15.02.2023

Més d’un centenar de delegats i delegades van participar, el passat divendres 10 de febrer, a la cinquena edició de la jornada de formació comarcal de delegats i delegades de la Selva, que es va celebrar a la Llar de Jubilats de Santa Coloma de Farners. Hi van prendre part un total de 105 joves de 15 instituts participants de la comarca,  que van poder treballar habilitats i competències per a millorar la seva funció a l’aula. Joan Martí, alcalde de Santa Coloma de Farners; Gemma Cantal, regidora de Joventut, i Joan Antoni Hervías, Conseller de Joventut del Consell Comarcal de La Selva, van donar la benvinguda als estudiants.

En el transcurs d’aquesta matinal, també es va organitzar una formació per a les 28 persones tutores en la qual es van treballar  temes clau com la participació i l’acció tutorial al centre. Un equip de tècnics de l’Oficina Jove del Consell Comarcal i també dels municipis de la Selva va rebre aquests delegats que, a través d’un eix conductor, van anar desenvolupant la formació específica i gamificada per millorar les competències i habilitats de la figura del delegat. Es van facilitar diverses dinàmiques vivencials per tal d’integrar els coneixements bàsics i també les eines per a poder-les aplicar després a l’aula.

Aquest projecte s’emmarca en el Pla d’acció comarcal de l’Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal de la Selva i en els plans locals dels ajuntaments selvatans i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Direcció General d’Economia Social i Solidària a través del programa "Ocell de Foc" per millorar la salut mental de les persones joves.

(informació facilitada pel Consell Comarcal de la Selva)

Historial

Altres notícies