Santa Coloma de Farners acull la Mostra Rafael Anglada entre el 19 de febrer i el 19 de març amb la representació de cinc obres de teatre amateur

dj. 16.02.2023

L’Auditori de Santa Coloma de Farners acull, entre aquest diumenge 19 de febrer i el 19 de març, la 28a edició de la Mostra Rafael Anglada, en què es representaran cinc obres de teatre amateur i de la demarcació cada diumenge. Es tracta d'una de les mostres de teatre amateur més antigues de la província i està organitzada per l'Agrupació Teatral La Clau i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. La mostra recorda Rafael Anglada, actor i autor de teatre català nascut el 1921 a Santa Coloma de Farners i que va morir a Barcelona el 1993.

La primera de les cinc obres es representaran és aquest diumenge 19 de febrer (18.30 h) amb "C’est la vie", de la companyia Guspira Teatre, de Cassà de la Selva. La quatre restants seran les següents: "Quins pebrots!", del grup de Teatre Sant Hilari (26 de febrer), "Toc Toc", de la companyia Teatre La Laguna de Sils (5 de març), "Glups!", de TocToc Teatre (12 de març) i "Bojos per la pasta", de Cia. La Inestable Ceretana de Teatre (19 de març).

El preu de les entrades és de 8 euros. Consulteu la programació sencera a www.culturascf.cat.

Fill predilecte de Santa Coloma i Creu de Sant Jordi

Rafael Anglada i Rubí (Santa Coloma de Farners, 1921 – Barcelona, 1993) va ser un actor i autor de teatre català. Va ser declarat fill predilecte de Santa Coloma de Farners i en honor seu cada any se celebra aquest concurs-mostra de teatre amateur. El 1992 va rebre el Premi Nacional d'Arts Escèniques i el 1993 la Creu de Sant Jordi, i, a títol pòstum, se li va concedir la medalla d'or al mèrit en Belles Arts.

Historial

Àrea de govern:

Altres notícies