Activitats de març de l'Àrea de Joventut

dl. 27.02.2023

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Farners Jove) organitza, aquest març, diferents activitats pels joves del municipi.

La programació de les Tardes Joves ha estat ideada, un mes més, pels joves que són usuaris de l'espai. Les Tardes Joves són els dimarts i els divendres al Cercle Jove, de 15 a 20 h, i més enllà de les activitats programades poden anar a l’aula d’estudi, a jugar o a passar la tarda. Aquest mes, hi ha diferents activitats de les Tardes Joves relacionades amb el 8M com el Trivial, el Kahoot, Qui és qui? i Tarda de Cinema, entre altres.

Les Tardes Joves a Santa Coloma Residencial tenen lloc al Centre Cívic els dilluns a la tarda a partir de les 6, amb activitats de còmic, beatbox, guitarra i jocs en anglès.

L’activitat mensual d’aquest mes, com ja és habitual dels últims anys, serà una activitat feta conjuntament amb el Centre Excursionista Farners, el 12 de març. "Fem 8kM" (juga amb la M de 8M i la K de km) consisteix en fer una ruta en la qual descobriran nous recorreguts de la natura i de dones que han fet història. La sortida serà a les 10 h al parc de Sant Salvador.

També hi haurà noves entrevistes dins del projecte Objectiu jove fent referència al 8 de Març, amb converses amb noies joves que estan liderant entitats juvenils del municipi.

Historial

Altres notícies