Curs de premonitor de lleure adreçat a joves de Santa Coloma de Farners nascuts al 2006 i 2007

dc. 08.03.2023

Els propers dies 4 i 5 d'abril tindrà lloc el curs de premonitor/a de lleure adreçat a joves de Santa Coloma de Farners nascuts/des entre els anys 2006 i 2007. Els horaris i llocs seran els següents: el 4 d'abril de 9 h a 14 h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners, i el 5 d'abril de 10 h a 18 h a Fogars de la Selva -el desplaçament es farà amb bus i serà gratuït.  i ens desplaçarem fins allà amb bus. 

En aquesta edició es combinarà el format municipal i el comarcal. El 4 d'abril es durà a terme simultàniament la formació a diferents municipis de la comarca. El 5 d'abril el format de la formació serà amb una trobada comarcal dels diferents cursos d'introducció en el lleure fets arreu del territori en dates anteriors.

El curs de premonitori/a està organitzat i liderat per l'Àrea de Joventut conjuntament amb l'Oficina jove de la Selva. Té com a principals objectius transmetre la importància de la figura del/la premonitor/a dins l'àmbit de l'educació en el lleure, obtenir una experiència d'interacció real i crear un entorn on a través del joc s'afavoreixi el desenvolupament integral.

El període de preinscripcions està obert del 13 al 20 de març.

Per poder accedir al curs es prioritzarà l'ordre d'inscripció i que compleixin l'edat indicada i resideixin a Santa Coloma de Farners, en el cas de no omplir les places també s'acceptarà gent de fora del municipi. Les inscripcions definitives es formalitzaran a partir del dia 21 de març. Les persones que hagin estat acceptades rebran la confirmació via e-mail.

Accediu al formulari de preinscripció a través del següent enllaç: https://forms.gle/bzVWzSToWq27iXQU9

Aquest curs es troba dins del projecte 'Forma't', inclòs en el vigent Pla Local de Joventut (PLJ) 2021-2024, que engloba diferents actuacions encaminades a promocionar i ampliar l'oferta formativa al municipi mitjançant cursos i formacions que permetin a les persones joves una formació integral, treballant i posant èmfasi en aspectes primordials per al seu desenvolupament i creixement personal i professional com són les competències i les habilitats, amb el propòsit final d'augmentar l'ocupabilitat del col·lectiu juvenil.

Si teniu qualsevol dubte envieu un correu electrònic a l'adreça: joventut@scf.cat o al 663 70 30 70 

Historial

Altres notícies