Inici del Cicle de xerrades per a famílies i joves a Santa Coloma de Farners

dv. 10.03.2023

El pròxim dimecres 15 de març començarà la 3a edició del Cicle de xerrades per a famílies i joves, organitzat per l'Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, i que tindrà lloc durant els mesos de març i abril. Les sessions es portaran a terme setmanalment, des del 15 de març fins a finals d'abril al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners. Algunes, seran en format virtual. 

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpel·len directament al jovent en aquesta etapa tan vital. Amb la finalitat també que les famílies puguin acompanyar en aquest procés. Hi haurà xerrades de treball, lleure, mobilitat internacional i entre altres.

El cicle començarà el pròxim dimecres 15 de març amb la xerrada "I després de l'ESO, què?". Aquesta va enfocada a joves d'entre 15 i 19 anys i les seves famílies i es farà a les 19 h al Cercle Jove a càrrec del servei de formació de l'Oficina Jove de la Selva. En aquesta jornada es tractarà sobre diverses opcions que es poden fer un cop acabada l'ESO (amb o sense titulació). També es farà una breu descripció de les beques post obligatòries.

Les inscripcions es poden fer mitjançant el aquest enllaç, tot i que també hi poden assistir directament.  Per qualsevol dubte, els interessats poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Joventut enviant un correu electrònic a l'adreça joventut@scf.cat o mitjançant el telèfon 626 328 972.

Historial

Altres notícies