Competicions de gimnàstica rítmica, futbol, bàsquet, cursa i judo a Santa Coloma de Farners

dv. 24.03.2023

Santa Coloma de Farners serà l’escenari, entre finals de març i abril, de diferents esdeveniments esportius de gimnàstica rítmica, futbol, bàsquet, cursa de muntanya i judo, organitzats per diferents entitats i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Aquest diumenge 26 de març (9 h), al pavelló dels Saioners, hi haurà la segona jornada nivell A i obert de la lliga de gimnàstica rítmica organitzada pel Consell Esportiu de la Selva. El mateix esport serà protagonista el cap de setmana següent, també als Saioners: el dissabte 1 d’abril tindrà lloc la primera fase de la Copa Catalana individual N5 i 6, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club Rítmica Farners. I, el diumenge 2 d’abril (a partir de les 9 h), hi haurà el 9è Trofeu de Farners.

El 8è Torneig de Farners de categoria U15, organitzat pel Club Bàsquet Farners, se celebrarà amb dues sessions al pavelló dels Saioners: del 3 al 5 d’abril la categoria femenina, i del 7 al 9 d’abril la masculina.

Els dies 3 i el 4 d’abril (de 9 a 13 h), el camp de futbol municipal acollirà un torneig de futbol 3x3 entre edat escolar i categoria infantil, organitzat pel Centre d’Esports Farners. Serà el preludi del 21è torneig de futbol base internacional MICFootball, en què Santa Coloma de Farners serà una de les seus, acollint partits de la categoria U19 – juvenil entre el 5 i el 7 d’abril.

D’altra banda, el pavelló dels Saioners acollirà, el 16 d’abril (de 9 a 13.30 h) una competició de judo impulsada pel Club Ippon Farners i inclosa a la fase comarcal de la Selva, i dins dels Jocs Esportius Escolas de Catalunya. Hi prendran part judokes de categoria prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

La 9a edició de la cursa de muntanya Pa amb tomàquet serà el cap de setmana del 29 i 30 d'abril: el dissabte serà el torn de les curses infantils (17.30 h) i el diumenge de les d'adults. La sortida i l'arribada serà a la plaça Farners, els recorreguts són de 1, 9, 13, 23 i 42 km, i és organitzada per Fast Competició.

 

 

Historial

Altres notícies