Roger Torrent visita Santa Coloma de Farners i comprova com el polígon del Mas Llorenç “és una realitat en l’àmbit urbanístic i empresarial”

dc. 29.03.2023

El conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, ha estat rebut avui a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners per l’alcalde Joan Martí i per diferents regidors. A més de visitar el consistori, Torrent ha fet acte de presència a diferents indústries significatives de la ciutat, com Indústries Pujadas, Palets Martorell i 3APack.  

A l’Ajuntament, el conseller ha signat el llibre d’honor i ha explicat les accions previstes pel Govern de la Generalitat en matèria de promoció de l'ocupació i accions empresarials. Joan Martí ha explicat que "és una magnífica notícia poder anunciar públicament, a més acompanyat de l'HC d'Empresa i Treball, que el polígon del Mas Llorenç està en funcionament. El polígon està recepcionat al 60%; és una realitat en l’àmbit empresarial i en l’àmbit urbanístic es completarà als propers mesos. Amb l'arribada de 3A Pack comprovem com tots els esforços dels darrers anys prenen sentit, i confiem que aquesta sigui la primera de moltes més empreses que s'hi instal·lin”. L’alcalde ha afegit que “la disponibilitat de sòl i les facilitats de comunicació el fan un magnífic emplaçament per a noves empreses que es vulguin instal·lar a Santa Coloma de Farners" 

Primera empresa al polígon del Mas Llorenç 

 Durant la jornada, Torrent ha visitat diverses indústries significatives de Santa Coloma de Farners. S'ha desplaçat a les instal·lacions d'Indústries Pujadas per veure el procés de fabricació de material d'hosteleria (forns, paelles, olles, i tota mena de recipients per a cuina) i comprovar la seva presència en el mercat internacional com un referent de primer ordre. També ha visitat l'empresa Palets Martorell, una indústria vinculada al sector primari i molt important a la comarca de La Selva, ja que transforma la fusta dels boscos en productes elaborats (palets, pèl·let, biomassa). El seu president, Joan Martorell, va ser guardonat anys enrere amb la Medalla Macià pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.  

La jornada ha acabat amb la visita del conseller a l'empresa 3A Pack, la primera que s'instal·la al nou polígon industrial del Mas Llorenç. Es tracta d'una empresa líder en el sector dels embalatges en l’àmbit europeu, i que preveu un fort creixement en els propers anys, amb la creació de nous llocs de treball. 

Historial

Altres notícies