Acord per a la celebració del 51è Aplec de la Sardana de Santa Coloma de Farners

dt. 11.04.2023

L'Agrupació Sardanista Farners, organitzadora de l’Aplec de la Sardana, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Confederació Sardanista de Catalunya, han estat treballant de forma intensa i discreta les darreres setmanes per assegurar la celebració del 51è Aplec de la Sardana. L'acord el va anunciar el divendres passat l’Agrupació aprofitant el tradicional Concert de Divendres Sant de la cobla La Flama de Farners, aquest any organitzat per la mateixa entitat a l'Auditori municipal de la capital colomenca.  

En el mateix acte es va anunciar el relleu en la direcció de l'Agrupació Sardanista Farners, de forma que l'actual Junta encapçalada fins a la data per Josep M. Puig cedirà el relleu a una nova junta encapçalada per Ricard Roca.  

Fa unes setmanes es va anunciar la suspensió de l'Aplec per les dificultats econòmiques de l'Agrupació Sardanista Farners arran de la reducció per aquest 2023 de la partida pressupostària de subvencions a les entitats per part de l'Ajuntament. Aquesta situació s'ha pogut revertir gràcies a la implicació del mateix Ajuntament i de la regidoria de Cultura en la cerca de finançament complementari a la subvenció municipal, i al compromís de col·laboració de diferents empreses colomenques. D'aquesta forma, s'assegura la continuïtat de l'Aplec de Santa Coloma de Farners un any més, amb el mateix cartell que ja s'havia anunciat: diumenge 30 d'abril al Parc de Sant Salvador, amb les cobles La Flama de Farners, Reus Jove, i La Principal d'Olot. 

Historial

Altres notícies