Activitats de maig de l'Àrea de Joventut

dv. 28.04.2023

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Farners Jove) organitza, aquest maig, més activitats pels joves del municipi.

Hi haurà activitats com premsa de flors i taller de xapes amb flors assecades i per endinsar-se al 10è Mercat de les Herbes que se celebra a Santa Coloma de Farners del 5 al 7 de maig. També amb motiu d'un altre esdeveniment de la ciutat, la Festa de la Revolta (12-14 de maig), han programat un geoacaching amb La Sega.

També han preparat un taller de cuina amb batuts de fruita i tallers de circ, i l'activitat "Fem fora els tabús , LGTBIQ+ amb motiu del Dia Internacional. A més, han programat un taller de grafiti per començar a practicar i fer proposta d’idees pel que es reproduirà el 3 de juny a la jornada d'Art Urbà.  Conjuntament amb La Bulla han preparat un taller i espectacle de circ i un concert d'Andrea Pacha el 5 de maig. 

A les Tardes Joves de Santa Coloma Residencial hi haurà un taller d’estampació de roba texana, de joguines de paper 3D, escultures de cartó i gravar un microrelat, entre altres.

Consulteu la programació sencera amb les dates a les imatges adjuntades a la notícia.

 

 

Historial

Altres notícies