La 2a Jornada d'Art Urbà de Santa Coloma de Farners, el dissabte 3 de juny

dj. 18.05.2023

Santa Coloma de Farners acollirà la 2a Jornada d'Art Urbà el proper dissabte dia 3 de juny (a partir de les 18.30 h) al pati de l'Institut de Santa Coloma de Farners.  És una jornada impulsada per l'Àrea de Joventut en què diverses entitats s'uneixen i proporcionen activitats en el marc de la cultura urbana pels joves. Es preveu una jornada molt dinàmica i entretinguda on les diferents activitats s'aniran intercalant i els joves podran conèixer i participar en diferents tipus d'art. Totes les activitats són gratuïtes.

 Les activitats són un 3x3 de bàsquet a càrrec del Club Bàsquet Farners, 4x4 de vòlei a càrrec de Vòlei Farners, exhibició de balls urbans i hip-hop a càrrec de la WonderNau, rap fet per en DUDU, taller de grafiti i de break-dance, un DJ i un concert a càrrec de l'escola de música i d'en DUDU.

 Per participar en les activitats esportives els equips s'hauran de fer inscripció prèvia i complir els següents requisits:

 3x3 de bàsquet:

Inscripcions fins el 31/05 https://cbfarners.playoffinformatica.com/activitat/122/Torneig-3x3-Jornada-Art-Urba-2023/

 A qui va destinat?

  • Categories: Pre-infantil a Sots-25.
  • Joves de 12 a 25 anys.

Com han de ser els equips?

  • La competició serà mixta.
  • Els equips no cal que siguin mixtes.
  • Han d'estar formats per un mínim de 3 persones i màxim 4.

 

4x4 de vòlei:

Inscripcions fins el 31/05 CVPARC@GMAIL.COM

 A qui va destinat?

 Categories: infantil a júnior    

Joves de 12 A 20 anys

               

Com han de ser els equips?

  • La competició serà mixta.
  • Els equips no cal que siguin mixtes.
  • Han d'estar formats per un mínim de 4 persones i màxim 5

 

Destacar que la jornada ha estat creada durant el mes de març i abril a través dels espais de participació que s'han creat pels joves de l'Institut de Santa Coloma de Farners i de La Salle, en els quals han pogut fer les seves propostes d'activitats que el hi agradaria fer durant la jornada. Per tenir en compte quins són els seus interessos i involucrar-los activament. Tanmateix, també s'ha fet al Cercle Jove.

 Durant el mes de maig també es fan activitats relacionades durant les Tardes Joves del Cercle Jove. El dia 26 i 30 es farà un taller de grafiti per començar a practicar i fer un procés participatiu del que es farà el dia de la jornada. Als instituts, a les hores del pati, es faran  exhibicions de break-dance a les últimes setmanes del mes. A més, les activitats de juny s'iniciaran amb un taller de break-dance durant les Tardes Joves, el divendres 2 de juny.

Historial

Altres notícies