Els Casals Municipals d'Estiu a Santa Coloma de Farners

dc. 24.05.2023

Informació i inscripcions dels Casals Municipals d’Estiu de Santa Coloma de Farners. Les preinscripcions es poden fer fins el 28 de maig (Casal d'Estiu Jove) i el 31 de maig (Casal d'Estiu Infantil).

CASAL D'ESTIU JOVE

Aquest estiu es portarà a terme el Casal d'Estiu Jove de Sana Coloma de Farners organitzat per l'AFA Castell de Farners, l'AMPA Sant Salvador d'Horta i l'Ajuntament del 3 al 28 de juliol de 9.30h a 13.30 de dilluns a divendres al Cercle Jove. Va destinat a joves d'entre 12 i 16 anys (cursant o havent cursat l'ESO).

 Es portaran a terme tot tipus d'activitats de lleure educatiu com ara gimcanes, excursions, acampada, tallers i piscina, entre altres. Totes aquestes activitats aniran relacionades sobre un eix d'animació, que aquest any serà SCAPE BOOM. Els joves participants seran agents secrets i la seva missió serà descobrir on està amagada la bomba de gas del riure que el senyor Donald Trampa ha amagat en el territori. 

El cost del casal és de 85€ tot el mes. Les inscripcions es poden fer fins el 28 de maig clicant aquí.

Per a més informació us podeu adreçar al 677 55 88 25 o al correu gemma.afacastell@gmail.com

 

CASAL D'ESTIU INFANTIL 

Aquest estiu es portarà a terme el Casal d'estiu infantil de Sta. Coloma de Farners organitzat per l'AFA Castell de Farners, l'AMPA Sant Salvador d'Horta i l'Ajuntament del 26 de juny al 25 d'agost de 9 h a 13 h de dilluns a divendres a l'Escola Castell de Farners. Va destinat a infants de 3 a 12 anys (del 26 de juny al 25 d’agost) i de 2 a 3 anys nascuts el 2020 (del 24 de juliol al 26 d’agost).

El cost total del casal depèn del nombre de setmanes, del nombre d'infants per família, de si s'afegeix una hora complementària d'acollida al matí (de 8 a 9 h) i del servei opcional de menjador.

Les inscripcions es poden fer fins el 31 de maig clicant aquí. Per a més informació us podeu adreçar al correu gemma.afacastell@gmail.com.

 

Historial

Altres notícies