La 2a Jornada d'Art Urbà mobilitza més d'un centenar de joves a l'Institut de Santa Coloma de Farners

dt. 06.06.2023

Més d'un centenar de joves van participar, el passat dissabte 3 de juny al pati de l'Institut de Santa Coloma de Farners, a la 2a Jornada d'Art Urbà. L'esdeveniment estava encapçalat per l’Àrea de Joventut de l'Ajuntament amb la col·laboració de l’escola de dansa Wondernow, que va dur a terme diferents actuacions amb grups del centre. A més, el Club Bàsquet Farners va ajudar a organitzar el 3x3 de bàsquet, el Club Vòlei Farners va donar suport amb el 4x4 de vòlei i l’escola de música Josep Maria Carbó amb l’actuació de dos combos. Tanmateix, el grup de Pioners i Caravel·les de l’AEIG Roca Guillera va oferir el servei de bar per a la jornada i l'Institut de Santa Coloma de Farners va cedir l'espai.

La jornada va comptar amb 3x3 de bàsquet, 4x4 de vòlei, exhibicions de l’escola de dansa Wondernow, taller de breakdance, taller de grafiti i concerts de l’escola de música i YSN_dudu, cantant local, per tancar la jornada.

Gemma Cantal, regidora de Joventut, explica que "vam mobilitzar més d'un centenar de joves que van participar de manera activa, a través de les inscripcions als tornejos i actuacions, entre altres". Cantal afegeix que "des de Joventut considerem que la clau de l’èxit de la jornada va ser la unió d’esforços per part de totes les entitats que van participar-hi. Sempre que podem, apostem per aquesta modalitat de treball, ja que creiem que és la manera que ens permet fer projectes més potents i que arribin a més població. Estem molt contentes de la rebuda que va tenir i veure les pistes, les grades i l’exterior ple, va permetre veure’ns que havia estat tot un èxit i agafar forces per seguir treballant perquè aquesta jornada hagi vingut per quedar-se i que vagi creixent i consolidant-se any rere any". "També vull donar l'agraïment a les tècniques i col·laboradores de l'Àrea de Joventut que van fer un gran treball".

Historial

Altres notícies