Nou servei formatiu a Santa Coloma de Farners

dv. 07.07.2023

Santa Coloma de Farners ofereix un nou servei formatiu. Es tracta del Centre de Noves Oportunitats, ubicat a l'Escola d'Adults Municipal, al carrer Sant Sebastià, 91.


El Centre de Noves Oportunitats està cofinançat per el Servei d'Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu Plus. Ofereix titulacions homologades i ajuden als alumnes a preparar i desenvolupar el seu projecte vital i professional. A cada formació es fa un treball de competències tècnico-professionals de l'ofici, juntament amb un seguiment tutorial des del minut zero.


El Centre Noves Oportunitats va dirigit a joves d'entre 16 i 24 anys que disposin de DNI/NIE, Document Dardo i Certificat de Garantia Juvenil.


Actualment, tenen les preinscripcions obertes per a tres formacions per el curs escolar 2023-2024:
• Aula Oberta on els joves poden realitzar l'obtenció GES IOC (online), o bé preparar les proves d'accés a CFGM o CFGS (online). Totes les formacions es realitzaran a l’Escola d’Adults Municipal.
• PFI d'Auxiliar de Mecànica. Adreçat a joves de 16 a fins a 21 anys que no hagin acreditat l'ESO. Es realitzarà a l’Aula Motor.
• Enfeina't: Itinerari de Perruqueria. Es realitzarà a l’Aula Motor.


Les inscripcions es poden fer amb inscripció online a l'enllaç: http://www.startnovesoportunitats.com/formulari-girona/
Per a més informació, podeu adreçar-vos als telèfons 648205449 / 629149517

Historial

Altres notícies