Farners Jove inicia un nou curs

dj. 07.09.2023

Farners Jove inicia un nou curs al Cercle Jove. A partir del 12 de setembre, cada tarda, el Cercle Jove es convertirà en una sala d'estudi perquè els i les nostres joves pugui disposar d'un espai on poder treballar i rebre suport socioeducatiu. Aquest any, a més, s'ofereix un taller mensual, on cada dimarts de 17.45 a 19 h hi haurà tastets de diferents besants artístics com el dibuix, el fang, teatre, etc. Pel que fa als divendres, hi haurà una programació enfocada al creixement personal, promoció d'hàbits saludables a través de jocs, activitats i dinàmiques. Totes les activitats són gratuïtes i obertes per a joves d'ESO.

Aquest mes, com ja és habitual, amb motiu de la Festa Major, el divendres, 22 de setembre, hi haurà les activitats de la 13a Gimcana +16 i la Gimcana juvenil -16. Les inscripcions són gratuïtes a l'Instagram de @guilla_farners o al 686 60 40 74. Els grups seran d'un màxim de 5 persones.

Des de l'àrea de joventut esperem que aquest curs continuï igual o millor que l'anterior. La valoració que es fa és molt positiva. Ens ha permès consolidar projectes i engegar-ne de nous, els quals han tingut molt bona acollida.

Bon inici de curs i bona Festa Major!

Historial

Àrea de govern:
Equipament: CERCLE JOVE

Altres notícies