L'artista Miquel Solís presenta l'exposició ART DI VI a la Casa de la Paraula

dc. 22.11.2023

La inauguració tindrà lloc el diumenge, 26 de novembre, a les 12.30 h, a la Casa de la Paraula, i anirà a càrrec del MHP Quim Torra

ART DI VI s'emmarca en els actes de la segona edició de "Fer Maia" i es podrà visitar fins el 8 de gener de 2024

El paisatge de la vinya ha estat sempre motiu d’inspiració per a molts artistes. Què hi ha de més evocador que la promesa d’un penjoll a punt de ser collit, les escenes de treball de la verema o els colors dels pàmpols a la tardor?

En aquesta segona edició de Fer Maia hem volgut acompanyar els diversos actes d’aquesta exposició creada expressament per a l’ocasió per Art Project Miquel Solís, artista de Malgrat de Mar que hem descobert gràcies a en Salvador Pibernat, un dels imprescindibles perquè es continuï fent vi a la comarca.

Sobre l’autor, en les seves paraules

La meva carrera artística comença als anys 80. Des de llavors he passat per diverses etapes en què he anat fent canvis d'estil, temàtiques i materials en l'execució.

Els temes que m'han atret més han estat els retrats, les marines i els temes urbans. Escenes que he pintat amb claredat oferint la forma, el color i la llum de la realitat.

Actualment, treballo de manera més lliure, amb tocs expressius i solts, aconseguint força en la matèria. Temàtiques molt diverses, sense deixar de banda el color i la llum mediterrània. M'inspiro amb allò que sento lliure i em deixo portar. Mirant i mirant veig coses i les pinto.

L'experimentació és una cosa que m'inquieta i per això, conjuntament amb la meva filla Sònia (fotògrafa), adaptem, treballem i fusionem dues maneres de fer i crear: la fotografia juntament amb la pintura.

¿Què és art sinó aquesta creació capaç de transmetre idees, provocar emocions i sensacions, i mostrar-nos una visió sensible del món?

ART PROJECT MIQUEL SOLÍS treballa i prepara aquesta exposició que es basa en el món de la vinya i el seu fruit.

Crèdits

Miquel Solís

La Bulla

Salvador Pibernat

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Historial

Altres notícies