Rebuda de Ses Majestats els Reis d'Orient a Santa Coloma de Farners

dj. 28.12.2023

La visita de Ses Majestats els Reis d'Orient pels carrers de la ciutat donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda del divendres 5 de gener de 2024. El recorregut començarà al carrer Camprodon i des d'allà es passarà pels ­carrers Sant Sebastià, Noguer, pl. Firal, Anselm Clavé, Lluís Mon, pl. Farners, Major, Jacint Verdaguer, pg. Sant Salvador i pl. Ajuntament. 

Enguany, i com a novetat, durant tot el dia, hi haurà el campament reial situat al pavelló Els Saioners. També s'estableix un horari (d'11 a 12 h) per a les persones amb alta sensibilitat o que requereixen baixos estimuls. A més, durant la cavalcada hi haurà tres zones tranquil·les: Escola d’Adults, Salamaña Immobiliaria i Biblioteca Joan Vinyoli i un espai destinat per a les persones amb mobilitat reduïda al carrer Sant Sebatià  (davant de Caixabank).

Un cop finalitzada la desfilada, Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran, a l'Ajuntament (aproximadament a dos quarts de 8 del vespre), les claus que obren les portes de totes les llars. Des del balcó del consistori dirigiran unes paraules. Just després (a les 8 del vespre), a davant del pavelló Els Saioners (a dins el pavelló en cas de pluja) recolliran les cartes de tots els nens i nenes amb tots desitjos. Es calcula que els Reis d'Orient repartiran, acompanyats d’una comitiva de patges reials, prop de 900 kg de caramels i 100 de carbó.

Abans de la Cavalcada, el Reis d'Orient visitaran els prop de 200 residents de les residències geriàtriques Sant Salvador d'Horta, Ca l’Oller i Can Moner.

La Cavalcada és organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i comptarà amb un centenar de voluntaris. 

 

?

 

 

Historial

Altres notícies