Retirada massiva d’abocaments incontrolats al polígon

dj. 08.02.2024

- Durant aquests dies s’estan retirant grans quantitats de residus abandonats de manera incívica al polígon industrial Mas Llorenç.

- Conjuntament amb la retirada dels residus s’han realitzant diferents inspeccions de control que permetran iniciar els corresponents expedients sancionadors.

- L’Ajuntament anuncia tolerància zero amb aquests tipus d’actituds i es posa a disposició dels ciutadans que tinguin qualsevol dubte de com i on s’han d’abocar els residus.

Aquesta setmana s’està duent a terme, conjuntament amb el pla de xoc de neteja viària una recollida massiva de residus abandonats al polígon industrial Mas Llorenç.

Tot i els grans resultats de recollida selectiva obtinguts pels colomencs que situen el municipi amb un percentatge de recollida selectiva superior al 84%, els actes incívics d’uns quants ciutadans provoquen situacions com l'ocorreguda al polígon, que s’havia convertit en un punt habitual d’abocament de residus d’aquest tipus de persones que no compleixen amb les normes generals de neteja i convivència.

La recollida duta a terme per l’empresa NORA es complementa amb els treballs de desbrossament i control de vegetació realitzats per la brigada municipal per deixar el polígon en estat correcte de neteja. Paral·lelament a aquestes actuacions s’ha fet, per part de l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva, diferents tasques d’inspecció que permetran iniciar els corresponents expedients sancionadors a les persones que es detecti que han portat a cap aquests actes incívics.

L’Ajuntament perseguirà i sancionarà a totes aquelles persones que amb els seus actes malmeten els espais públics perjudicant d’aquesta manera a tots els ciutadans i es posa a disposició de qualsevol que tingui dubtes de com s’han de gestionar diferents residus, on s’han d’abocar o escoltar qualsevol suggeriment per millorar el servei a través del telèfon d’atenció de Nora exclusiu per Santa Coloma el 623 592 058 (trucades de 9 a 15 hores i Whatsapp les 24 hores del dia) o a través de www.noraselva.cat o portaaporta@scf.cat.

Historial

Altres notícies