Programat nou curs de premonitor/a de lleure a Santa Coloma de Farners

dl. 04.03.2024

Els dies vinents 26 i 27 de març es farà el curs de premonitor/a de lleure adreçat a joves de Santa Coloma de Farners nascuts/des entre els anys 2006 i 2008 i que tinguin els 16 o 17 anys fets. L'horari i lloc de la formació serà el dia 26 de març 9:00h a 14:30h al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners. A diferència del 27 de març que l’horari serà de 10:00?h a 17.30?h i tindrà lloc a Riudellots de la Selva i ens desplaçarem fins allà amb bus. El transport serà gratuït i hi haurà un autocar que portarà als i les joves directament a Riudellots de la Selva. 

En aquesta edició, com ja s’ha pogut observar es combinarà el format municipal i el comarcal. El dia 26 de març es durà a terme simultàniament la formació a diferents municipis de la comarca. El dia 27 de març el format de la formació serà amb una trobada comarcal dels diferents cursos d'introducció en el lleure fets arreu de la comarca en dates anteriors.

El curs de premonitori/a està organitzat i liderat per l'Àrea de Joventut conjuntament amb l'Oficina jove de la Selva. Té com a principals objectius transmetre la importància de la figura del/la premonitor/a dins l'àmbit de l'educació en el lleure, obtenir una experiència d'interacció real i crear un entorn on a través del joc s'afavoreixi el desenvolupament integral.

El període d’inscripcions serà del 26 de febrer a l’1 de març, ambdós inclosos.

Per poder accedir al curs es prioritzarà l'ordre d'inscripció, que compleixin l'edat indicada, resideixin a Santa Coloma de Farners i que s’hagi entregat la carta de motivació. En el cas de no omplir les places també s'acceptarà gent de fora del municipi. A partir del dia 11 de març es donarà a conèixer, mitjançant correu electrònic, quines persones hauran entrat en el curs i quines s’hauran quedat en llista d’espera. 

A través d’AQUEST FORMULARI podeu realitzar les vostres inscripcions.

Aquest curs es troba dins del projecte 'Forma't', inclòs en el vigent Pla Local de Joventut (PLJ) 2021-2024, que engloba diferents actuacions encaminades a promocionar i ampliar l'oferta formativa al municipi mitjançant cursos i formacions que permetin a les persones joves una formació integral, treballant i posant èmfasi en aspectes primordials per al seu desenvolupament i creixement personal i professional com són les competències i les habilitats, amb el propòsit final d'augmentar l'ocupabilitat del col·lectiu juvenil.

Si teniu qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a l'adreça joventut@scf.cat.
 

 

Historial

Equipament: CERCLE JOVE

Altres notícies