Inici de la neteja intensiva del centre

dc. 06.03.2024

Aquesta setmana es realitzarà una neteja intensiva dels carrers de la zona centre per retirar taques, xiclets i brutícia acumulada en zones de molta intensitat de vianants.

Les actuacions formen part del pla de xoc iniciat durant el mes de febrer per millorar les condicions l’estat de la neteja viària dels carrers del municipi.

Durant aquesta setmana i part de la següent es durà a terme un servei intensiu amb vapor d’aigua calenta per la zona centre que permetrà retirar aquelles taques, xiclets i brutícia acumulada. Aquesta neteja, a conseqüència de la situació excepcional de sequera que patim, es portarà a cap sempre amb aigua d’origen no potable expressament autoritzada per aquest tipus d’ús. L’actuació complementa el pla de xoc iniciat el mes de febrer amb el servei de neteja viària mixta, amb la retirada prèvia de les herbes de les voreres, una màquina escombradora d’alta capacitat i un peó amb bufadora que es va realitzar pels carrers de la urbanització Santa Coloma Residencial i altres carrers residencials del nucli urbà. Darrerament, també s’han acomplert actuacions de reforç del servei d’inspecció de residus que han permès obrir diferents expedients sancionadors a aquelles persones que amb les seves actituds incíviques provoquen l’acumulació de residus i brutícia als carrers de Santa Coloma.

Historial

Altres notícies