Santa Coloma celebrarà l’IX Torneig de Farners de Bàsquet U15 del 25 al 31 de març

dj. 21.03.2024

   - Competiran 24 equips, 12 en la categoria femenina i 12 en la masculina dels millors planters d’equips internacionals.

   - El Torneig de Farners s’ha convertit en una cita referent del bàsquet de categoria U15.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Club Bàsquet Farners han presentat aquesta tarda l’IX edició del Torneig de Farners de bàsquet U15. La presentació ha anat a càrrec del regidor d’esports, Jordi Cullell, i Carles Rodríguez del Club Bàsquet Farners que han presentat l’edició d’enguany que tindrà lloc per Setmana Santa, concretament del 25 al 31 de març al Pavelló Municipal Saioners.

A la cita esportiva hi participaran un total de 24 equips, 12 masculins i 12 femenins i començarà amb la categoria femenina, que se celebrarà del 25 al 27 de març, sent la final el dia 27 a les 17:30 h. Els equips masculins començaran la competició el dia 29, i tancaran el torneig amb la final el diumenge, 31 de març, a les 17:30 h. En total es disputaran 48 partits, que es podran veure en directe al mateix pavelló o a través de les xarxes socials del Club Bàsquet Farners.

El regidor d’esports, Jordi Cullell, ha volgut remarcar la importància del torneig per a Santa Coloma i una cita referent en bàsquet, on participen els millors planters del bàsquet internacional. “En aquesta novena edició participaran jugadors i jugadores de clubs referents en l’àmbit del bàsquet estatal i europeu”, ha remarcat Cullell.

Des del Club Bàsquet Farners, ja ho tenen tot a punt per començar la competició “El pavelló dels Saioners ja està preparat per acollir els quasi 50 partits que s’hi celebraran i on s’espera més de 200 esportistes, i més de 1000 visitants”, ha afegit Carles Rodríguez del Club Bàsquet Farners.

 

 

 

Historial

Altres notícies