L'Auditori s'omple de cultura amb espectacles per totes les edats amb les companyies BCN City Ballet, en Joan Pera i The Circpàtics

dc. 03.04.2024

Dins de la temporada 2024 de l'Auditori municipal de Santa Coloma de Farners, s'ha programat pel segon trimestre unes propostes d'estils diversos i per a totes les edats.

En aquesta programació hi destaquen noms com la cia. BCN City Ballet, que encetarà la programació aquest diumenge, a les 19 h, amb l'espectacle La consagració de la primavera. També tindrem l'actuació de l'actor Joan Pera i l'espectacle Una estona.  Per a un públic familiar s'ha programat un espectacle de circ amb la cia. The Cirpàtics i l'espectacle Circ Petit, d'una banda, i per l'altra el millor cinema infantil en català, CineXic, de la mà d'Òmnium Cultural. I el mes de juny tenim dues cites indispensables. Per un costat, la companyia de teatre local La Clau ens presentarà l'obra Préssec en almívar, després del passat èxit teatral amb l'obra Pels Pèls; per l'altre, Oncolliga ens oferirà un concert solidari de part de l'escola Fem Música.

Podeu consultar la programació a www.culturascf.cat.

Vine, gaudeix i comparteix cultura!

Historial

Equipament: AUDITORI

Altres notícies