El Dinar de Germanor i la Festa de la Gent Gran tindrà lloc al Cercle Jove

dj. 23.05.2024

S'ha decidit canviar la ubicació del Dinar de Germanor i la Festa de la Gent Gran i es farà al Cercle Jove, en comptes de la Llar de Jubilats com s'havia previst en un principi. El motiu de la nova ubicació és l'acceptació que ha tingut aquesta celebració i s'ha decidit optar per un espai més gran.

Recordem que l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, juntament amb les diferents comissions de la Gent Gran i la Llar de Jubilats, prepara la Festa de la Gent Gran, que enguany arriba amb novetats. En aquesta festa s'homenatjarà a la gent gran amb diferents actes. El dissabte 1 de juny, hi haurà les tradicionals Catifes de Corpus pel centre de la ciutat. L'endemà, diumenge 2 de juny, se celebrarà el gruix d'actes de la Festa de la Gent Gran amb una missa en el seu honor i un dinar de germanor al Cercle Jove.

Els tiquets de l'àpat valen 7 € i es poden comprar a la Casa de la Paraula i a l'a/e www.culturascf.cat. Durant la celebració del dinar tindrà lloc un sorteig de productes de proximitat i un ball de fi de festa per a tothom.

 

 

 

Historial

Altres notícies