L'activista climàtic, Francisco Vera, fa una xerrada per l'alumnat dels instituts de la Selva

dc. 22.05.2024

L'activista colombià de 14 anys, Francisco Vera ha fet aquest dimecres al matí una xerrada per als joves de la comarca de la Selva a l'auditori de Santa Coloma de Farners per conscienciar-los sobre el canvi climàtic. 

En aquesta trobada, hi han assistit més d'un centenar d'alumnes d'escoles i instituts de la comarca que s'han mostrat interessats en la xerrada del fundador de "Guardianes por la vida" un moviment ambiental amb la participació de més de 700 infants.

En aquesta xerrada, Vera ha reflexionat sobre les causes i els principals reptes que planteja el canvi climàtic a casa nostre, les mesures que volen establir les institucions i els reptes de futur.

Durant la seva visita a Santa Coloma també s’ha reunit amb els membres de la plataforma No a la MAT per conèixer de primera mà el projecte. 

En aquesta trobada hi han assistit l’alcaldesa, Carme SAlamanya, i el regidor de Cultura, Uri Cabot 

Francisco Vera és un activista climàtic reconegut per l'ONU, la UE i UNICEF que té per objectiu conscienciar als joves i infants sobre la realitat del canvi climàtic i les conseqüències que té per la societat.

Historial

Altres notícies