El Club Vòlei Farners ja és a Primera Catalana

dl. 27.05.2024

L’equip sènior masculí del Club Vòlei Farners jugarà la pròxima temporada a Primera Catalana, després d'un emocionant partit al pavelló Els Saioners contra l’equip de l’AEE Jaume Balmes.

El passat diumenge, 26 de maig, els de Santa Coloma, que jugaven a casa, i amb una afició que omplia el pavelló de gom a gom, varen fer un magnífic partit amb una victòria a l'última jornada de la fase regular. D'aquesta manera van aconseguir l'ascens a la categoria Primera Catalana. L'equip sènior masculí del Club Vòlei Farners va guanyar els visitants amb un ajustat 3-2, però suficient per ascendir a Primera Catalana la temporada 2024-25. El club pot rubricar la gran temporada que està jugant si guanya la fase final del campionat de lliga, el dissabte, 1 de juny, a Vic.

Jesús Torrent, president del Club Vòlei Farners, vol agrair a l'afició, a les famílies i jugadors una temporada regular i molt competitiva que ha dut el vòlei colomenc fins a Primera Catalana la pròxima temporada. 

Aquesta gran temporada del vòlei colomenc culminarà amb una festa, a la qual tothom està convidat. Tindrà lloc el dissabte, 8 de juny, al pavelló Els Saioners. Començarà a la tarda amb partits amistosos, partits entre pares, mares i fills i filles, presentació dels equips del Club Vòlei Farners, celebració, lliurament de trofeus i obsequis, un sopar popular (cal inscriure's) i fi de festa amb DJ

Us hi esperem!

 

Historial

Altres notícies