Diada castellera i 2n aniversari del bateig de la colla castellera Guillats de La Selva

dc. 05.06.2024

El pròxim 9 de juny, els Guillats de la Selva actuaran a la plaça Farners, acompanyats dels castellers Esperxerats de l'Estany i de l'Alt Maresma i la Selva Marítima.

El diumenge, 9 de juny, el món casteller té una cita a la capital selvatana, a la plaça Farnersen el 2n aniversari del bateig de la colla castellera Guillats de La Selva. Hi haurà més colles protagonistes com els castellers els Esperxerats de l'Estany i la colla de l'Alt Maresma i la Selva Marítima. La trobada de diumenge, començarà a les 10.30 h, al passeig de Sant Salvador. A les 11?h es farà una cercavila fins a la plaça Sant Farners, i a partir de l'arribada de tots els grups es començaran a alçar castells. 

Després de la mostra castellera de la plaça Farners, els grups aniran a fer el dinar de germanor amb les colles al parc de Sant Salvador i hi haurà concert de tarda amb el grup Buena Onda, el DJ Nür i Riu Fantasma.

Els Guillats de la Selva tenen la seu a Santa Coloma i són una vuitantena de membres colomencs, però també d'altres poblacions de la comarca, com Arbúcies, Blanes, Sils, Sant Hilari Sacalm, Vidreres, Maçanet, Riudarenes i La Cellera. 

Historial

Altres notícies