L'Arxiu Comarcal de la Selva s'afegeix a la Setmana Internacional dels Arxius

dt. 11.06.2024

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius, un esdeveniment promogut pel Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA) que se celebra arreu del món, el pròxim dia 12 de juny de 2024, a les 19 h, tindrà lloc una nova sessió dels Capvespres a l’Arxiu.  En aquesta ocasió, Jaume Cubarsí presentarà el seu treball El procés urbanitzador a Santa Coloma de Farners (s. XVIII-XIX). Els carrers de Dalt, Campjoli i Sant Joan, publicat a Quaderns de la Selva, 35. La presentació es farà a la Sala d’Actes de l’Arxiu Comarcal de la Selva (C/ Sant Dalmau, 60 – Santa Coloma de Farners).

Aquesta presentació és organitzada conjuntament per l’Arxiu Comarcal de la Selva, el Centre d’Estudis Selvatans, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva.

Els arxius catalans se sumen a la Setmana Internacional dels Arxius amb una programació d’activitats per tots els públics. Volen fer valdre el patrimoni documental, apropant-lo al gran públic i donar-lo a conèixer com encara no ho havíem fet. Els arxius són centres d’accés a milers d’històries increïbles. Donar-les a conèixer i fer-les més properes és l’objectiu de la Setmana Internacional dels Arxius 2024. Sota el lema ‘Som present, som històries’ us conviden a entrar en un món apassionant de vivències de persones que viuen i han viscut a prop nostre, en carrers i places d’arreu de Catalunya.

Historial

Altres notícies