S'adjudiquen els abonaments de la piscina municipal d'estiu

dl. 17.06.2024

Avui, dilluns, 17 de juny, a les 9 del matí, a la sala de Plens, s'ha dut a terme el sorteig dels abonaments de la piscina municipal per aquest estiu, i ha sortit el número 77. Per tant, s'han atorgat els abonaments a les persones que tenen del número 77 al 103 (ambdós inclosos) i del número 1 al 68 (ambdós inclosos).

L'Ajuntament es posarà en contacte amb les persones que se'ls hi ha atorgat un abonament a través del correu electrònic i se us enviarà la carta de pagament de la taxa per l'ús dels bens i instal·lacions municipals. Les persones excloses quedaran en llista d'espera. El document o carnet acreditatiu de l’abonament a la piscina, el podeu recollir a l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, en horari comprès entre les 9  i les 13.30 h, una vegada efectuat el pagament a la mateixa oficina, o prèvia presentació del justificant de pagament a l’entitat bancària.

La data màxima per efectuar el pagament és l'1 de juliol de 2024.

Lloc i forma de pagament:

- A l’entitat bancària CaixaBank, a través del caixer automàtic, amb el document de pagament adjunt.

- A l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament, exclusivament amb targeta de dèbit o de crèdit (horari de les 9:00 h a les 13:30 h).

El dret a obtenir l’abonament el perdreu, si no s’ha efectuat el pagament, i recollit el document acreditatiu de l’abonament a la piscina ,en la data màxima abans indicada. 

 

Historial

Altres notícies