Ja estan publicats els resultats de la Brigada Jove 2024 de Santa Coloma de Farners

dv. 21.06.2024

Avui divendres 21 de juny s’han publicat els resultats de la prova de la Brigada Jove 2024 que es va portar a terme ahir dijous 20 de juny.

Les Brigades Joves és un servei destinat als nois i noies de Santa Coloma de Farners, entre 16 i 20 anys, amb l’objectiu d’oferir una experiència laboral durant els mesos de juliol i agost. La finalitat del projecte és oferir als joves un espai d’aprenentatge pràctic a l’entorn del món laboral i oferir un espai d’acompanyament que ajudi a la persona jove a iniciar-se en el món laboral. 

S’han creat dues borses de treball pels mesos de juliol i agost. Una per menors d’edat (16 i 17 anys) i l’altra per majors d’edat (de 18 a 20 anys). 

12 son les places pel mes de juliol (6 per menors d’edats i 6 per majors d’edat) i 4 places pel mes d’agost (2 per menors d’edat i 2 per majors d’edat), amb un total de 16 places de treball complementari i de suport a les tasques municipals. 

En total van realitzar les proves 19 menors d’edat i 3 majors d’edat. 

La crida de les persones aspirants per ser nomenat/nomenada es farà per rigorós ordre de puntuació de major a menor segons cada borsa. 

Els resultats de la prova els podeu trobar aquí. 

Historial

Altres notícies