Presentem la programació cultural del segon semestre de 2024

dv. 28.06.2024

La música, el teatre i les festes populars seran les protagonistes de l’activitat cultural de la ciutat de juliol a desembre

La programació inclou més de cinquanta activitats culturals previstes a la ciutat de juliol a desembre

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners anunciem una variada programació cultural pel segon semestre de 2024, amb propostes que inclouen teatre, música, dansa, poesia i activitats per a tots els públics.

L’estiu comença amb un seguit d’activitats a l’aire lliure, com les tradicionals sardanes, els concerts del cicle “Dimecres a la Fresca” a la Plaça Farners i els espectacles de “Paraules Nocturnes”, que enguany presentaran poesia, dansa, teatre i jazz.

La programació musical d’agost inclou el “Tons i Sons 1er Cicle de Concerts de les Ermites”, una experiència que combina música i patrimoni local, permetent gaudir d’actuacions en entorns singulars amb una visita guiada de l’ermita corresponent, concert i tast de producte típic de Santa Coloma de Farners.

Durant l’estiu, no faltaran les festes populars com la Revetlla de Can Malladó, la Festa Major de Castanyet, la Festa Major de Santa Coloma de Farners i la Festa Major de Sant Miquel de Cladells, que posarà el punt final al mes de setembre.

La poesia també tindrà el seu paper protagonista dins l’activitat cultural de la ciutat amb el “Simposi de Poesia”, que reunirà poetes i amants de la literatura del 17 al 19 d’octubre a la Biblioteca Joan Vinyoli.

Durant aquest segon semestre, l’Auditori serà l’escenari principal de diverses representacions teatrals, musicals i de dansa. La inauguració de la temporada serà el 15 de setembre amb un concert a càrrec del colomenc Nil Verdú. Al llarg dels següents mesos es podrà gaudir d’obres destacades com “Cunyades” i “Excuses”, així com concerts de “L’Orquestra Jove de la Selva” i el ballet “El Trencanous” a càrrec del Ballet de Barcelona.

Per tancar l’any, Santa Coloma de Farners celebrarà les seves festes més tradicionals: la Festa de la Ratafia del 7 al 10 de novembre i la Fira de Nadal del 20 al 22 de desembre.

Uri Cabot, regidor de Cultura, ha destacat:  "Fem una clara aposta per la cultura perquè creiem fermament que és un motor de cohesió social i de creixement de la ciutat. La programació d'aquest semestre reflecteix el nostre compromís amb la diversitat cultural i amb la voluntat d'apropar-la a tots els ciutadans de Santa Coloma de Farners. Estem molt satisfets amb la varietat d'activitats que oferim i esperem que tothom en gaudeixi."

Per a més informació, inscripcions i venda d'entrades, podeu consultar al web www.culturascf.cat.

Programa segon semestre 2024. 

Historial

Altres notícies