Informació important sobre com actuar per anar de visita al CAP

dl 11.05.2020

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners us fem arribar informació provinent de l'Institut Català de la Salut sobre com actuar per anar de visita al CAP o per fer-hi una consulta.
La primera premissa a tenir en compte és no desplaçar-s'hi presencialment, sinó contactar-hi per telèfon (972 84 30 16 - 902 111 444 - 93 326 89 01).

En cas de no obtenir resposta, podeu contactar amb el Centre d'Atenció Primària de la ciutat a través del web de programació visites:

https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx

Un cop en el portal, deixeu un missatge i el personal sanitari us contactarà en horari de 8.00 a 20.00 h de dilluns a divendres. Fora d'aquest horari, heu de trucar al 061 per urgències i al 112 per emergències.

Alternativament, també hi podeu contactar de forma telemàtica a través de l'espai digital de La Meva Salut. Des d'aquí, tindreu la possibilitat de fer una consulta en línia amb el vostre professional sanitari, descarregar-vos el Pla de medicació, resultats de proves, informes, diagnòstics i gestionar la vostra pròpia agenda.

Si encara no disposeu d'accés a La Meva Salut, ara de forma excepcional, podeu sol·licitar el vostre usuari i contrasenya mitjançant l’enllaç que trobareu a continuació o el telèfon 900 053 723.

https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

Historial

Equipament: CAP

Altres notícies