Torna el cicle de xerrades per a joves i famílies de l’àrea de Joventut i l’Oficina Jove de la Selva

dj 14.10.2021

Després de l'èxit de la primera edició, l'àrea de Joventut i l'Oficina Jove de la Selva impulsen un nou cicle de tallers i xerrades mensuals destinades a les famílies que vulguin acompanyar els seus fills i filles adolescents o joves en diferents àmbits de la seva vida.

Les sessions es portaran a terme mensualment des d'aquest mes d'octubre fins al juny del curs 2021/2022 al Cercle Jove de Santa Coloma de Farners. Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpel·len directament al jovent en aquesta etapa tan vital.

En aquest sentit, hi haurà xerrades relacionades amb la salut com ara créixer i educar en un món de xarxes; la prevenció de conductes de risc; com abordar el bullying i ciberbullying; les opcions que existeixen un cop finalitzats els estudis de secundària; les possibilitats per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l'estranger; i buscar feina a l'estiu.

El cicle s'inaugura el pròxim dimecres 20 d'octubre amb la xerrada 'Hiperconnectivitat i pantalles: créixer i educar en un món de xarxes', que tindrà lloc a les 19.00 h al Cercle Jove. Els dispositius i les pantalles han esdevingut un habitant més a les nostres llars i sovint són un repte educatiu i de gestió familiar. En aquesta sessió s'oferirà una mirada que contextualitza les oportunitats de l'era digital amb les dificultats quotidianes d'aconseguir uns bons hàbits envers mòbils, xarxes i videojocs, principalment. També s'aportaran exemples pràctics i estratègies recomanades per famílies amb infants i adolescents.

El taller anirà a càrrec de la sociòloga Liliana Arroyo, experta en transformació digital i impacte social. Arroyo ha participat en diversos projectes d'investigació en diferents àrees de la sociologia, i actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en les persones, en la manera de fer, sentir i relacionar-nos.

Tothom qui estigui interessat a assistir-hi haurà d'inscriure's prèviament a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1khchGqb8-3JSLzaE6XGl2JBlxkOhiAMao1_3saYW1tE/viewform?edit_requested=true

Per qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb l'àrea de Joventut enviant un correu electrònic a l'adreça joventut@scf.cat o mitjançant el telèfon 626 328 972.

Historial

Equipament: CERCLE JOVE

Altres notícies