Inici d’activitats de l’àrea de Joventut

dl 04.10.2021

Després de les vacances d'estiu, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners torna amb les piles ben recarregades per iniciar un nou curs farcit d'activitats lúdiques i culturals tant per joves com per famílies. La voluntat és reprendre els diferents projectes que es van dur a terme el curs passat.

La programació mensual juvenil s'iniciarà el pròxim 9 d'octubre, i la segona setmana de cada mes hi haurà una activitat dirigida a joves i/o famílies de diferents formats, que es desenvoluparan per diversos indrets de la ciutat.

Aquest primer trimestre podrem gaudir al mes d'octubre de 'Làser tag', al novembre d'un nou escaperoom, i per tancar bé l'any, el mes desembre se celebrarà el concurs 'Talent jove', on el jovent de Santa Coloma podrà mostrar les seves habilitats artístiques.

D'altra banda, l'últim cap de setmana de cada mes tindrà lloc l'exitós cicle cultural 'Carrer cultura', seguint amb els espectacles pel col·lectiu jove que tant van captivar en l'anterior edició. A més a més, es donarà continuïtat a l''Objectiu jove', que es realitzarà de forma trimestral, el qual consisteix a fer entrevistes als i a les joves del municipi perquè expliquin les seves experiències personals formant part de projectes, de la seva vida professional, estudiantil, etc. Totes les entrevistes es podran veure al canal de YouTube de Farners Jove.

Sense oblidar-nos de les càpsules saludables que es duran a terme també mensualment. En aquest cas es treballaran diferents aspectes de la salut que afecta el jovent, com ara l'alimentació, a nivell emocional, etc. Cal destacar que també es podrà comptar amb els bucs d'assaig, que estaran oberts els dimarts i divendres de 16.00 a 19:30 h amb cita prèvia.

Així doncs, la graella programada per aquest mes d'octubre serà conformada per les activitats 'Làser tag' i 'Combinats sense alcohol', el taller 'Percussió Corporal', la xerrada 'Educar en un món de xarxes', i l'obra de teatre 'Impro-Show', la primera sessió de la segona edició del 'Carrer cultura'.

Per prendre part de les activitats caldrà fer inscripció prèvia. Si necessiteu més informació, podeu contactar amb l'àrea de Joventut enviant un correu electrònic a l'adreça joventut@scf.cat o a través del compte d'Instagram @farnersjove.

Historial

Equipament: POLICIA LOCAL

Altres notícies