Conveni amb la Caixa per la Residència

dt 27.08.2019

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l’Obra Social “la Caixa”, han signat un conveni de col?laboració que té com a objectiu el finançament d’unes actuacions que permetran millorar tant la qualitat del servei com les atencions vers als usuaris de la Residència Geriàtrica Sant Salvador d’Horta, augmentat el nivell d’autonomia i independència dels seus residents. D’aquesta manera, l’Obra Social “la Caixa” aporta 20.000 euros que permetran la remodelació completa d’uns sanitaris de la planta baixa del centre que han quedat obsolets, renovant i condicionant els espais perquè siguin accessibles a totes les necessitats de mobilitat dels residents, atès que hi ha interns que usen caminadors o cadira de rodes, donant compliment a una actuació llargament esperada.

A banda de la remodelació dels sanitaris, l’ajut també servirà per a l’adquisició d’alguns elements adaptats o d’ajuda als usuaris. D’aquesta manera, es complementarà el pressupost que ja té la residència amb l’adquisició d’una grua de bipedestació per a usuaris amb dificultats d’equilibri i mobilitat, de llums infrarojos i barres paral?leles de rehabilitació.

El conveni és fruit de la petició realitzada fa mesos per la regidora d’Acció Social i Habitatge, Anna Camps i la directora de la Residència Geriàtrica, Marta Triadó. A la signatura del conveni hi van participar en representació del consistori colomenc l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, i la regidora de Gent Gran, Gemma Coll. En representació de l’Obra Social “la Caixa” van assistir-hi Jaume Masana, Director Territorial de CaixaBank a Catalunya; Gemma Batlle, Directora de Banca Institucional de Caixabank a Girona i Teresa Cosials, Directora d’Àrea de Negoci de la Selva Interior.

Historial

Altres notícies