Conveni entre l'Ajuntament de Santa Coloma i la Fundació Pere Tarrés per afavorir la inserció laboral

dj 25.11.2021

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través de l'Escola d'Adults Municipal, i la Fundació Pere Tarrés, han signat un conveni de col·laboració per afavorir la inserció de persones aturades en el mercat laboral o millorar les condicions laborals, en el marc dels serveis d’atenció a les persones. Per aquest curs 21/22, dins la oferta formativa de l'Escola d'Adults Municipal, l'Ajuntament i la Fundació han arribat a un acord per coordinar i organitzar propostes formatives subvencionades adreçades majoritàriament a les persones en situació d'atur.

La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

Aquest conveni ha permès la homologació de 5 espais de l'edifici de l'Escola d'Adults per poder-hi realitzar Certificats de Professionalitat en matèria de formació i inserció laboral dels demandants d’ocupació del territori.

Per aquest curs 21/22 s'han programat les següents formacions:

- Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials amb una durada de 370 hores, que es farà del 24 de gener al 27 de maig de 2022 de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil amb una durada total de 410 hores, que es farà del 10 de març al 22 de juny de 2022 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Dins de la mateixa línia de treball també s'ha ampliat la col·laboració amb la Fundació i es programaran accions de formació per l'ocupació adreçades a persones treballadores ocupades i/o desocupades. Les places són limitades i ja es poden realitzar les inscripcions pels dues primeres formacions.

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies