Donació de tauletes a la Llar de Jubilats

dt 24.04.2018

L'Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners ha fet donació a la Llar de Jubilats del material comprat gràcies a la Campanya Solidària la Selva. L'acte de lliurament del material va tenir lloc el passat 20 d'abril al Centre eix de Negoci.

Aquesta campanya, es titulava "Donem un cop de mà a la gent gran". S'ha cregut oportú destinar els diners recollits durant la campanya, conjuntament amb els que hi aporta l’obra social de “ la Caixa “, a la compra de tres tauletes per la Llar de Jubilats i Pensionistes de Santa Coloma de Farners, a petició de la pròpia entitat.

L'Ajuntament ha col·laborat amb la difusió als establiments no associats, amb la recollida de diners a través de l'Associació Astras i amb l'ajuda a l'hora de proposar i distribuir el material entregat.

lLAssociació de comerciants de Santa Coloma de Farners i Federació de comerç de la Selva fa extensiu al seu agraïment a l’Obra social de “la Caixa” i molt especialment a totes les persones que amb la seva petita ajuda han fet possible la campanya.

Historial

Àrea de govern:
Equipament: AUDITORI

Altres notícies