Exposició de David S. León a la Casa de la Paraula, en el marc del projecte 'Art en ruta'

dl 26.03.2018

Del 28 de març al 12 de maig, la Casa de la Paraula, acollirà l’exposició Llista d’espera, ara és demà de l’escultor D. S. León.

L’escultor ha participat en exposicions i fires d’art a Venècia, Berlín, Pittsburgh, Madrid i Barcelona, entre d’altres llocs. La instal·lació d’escultures que exposa a la Casa de la Paraula és un treball de recerca en el qual l’autor reflexiona sobre les incerteses i neguits de la vida col·lectiva en el formiguer de les societats contemporànies. L’exposició és integrada per trenta escultures de formes humanes, de filferro, interiorment buides, que l’artista disposa sobre les parets i penjades del sostre de la sala.

L’exposició ha estat seleccionada en la primera edició del programa “Art en Ruta”, promogut pel Consell Comarcal de la Selva que té la finalitat de crear un circuit anual expositiu, promoure les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

A més de la exposició, el dissabte 28 d’abril a les 11h es farà una reinstal·lació de l’exposició, amb la participació de l’artista i el públic com un recurs didàctic dirigit als visitants, per contextualitzar, aprofundir i/o dialogar amb l’obra exposada.

“Art en Ruta” es una acció dins el marc de la iniciativa SelvaCultura. Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Més info www.selvacultura.cat

Historial

Àrea de govern: Esports i Medi Natural
Equipament: AUDITORI

Altres notícies