La sala d’actes Lluís Caparrós de l’Escola d’Adults allotja l’acte d’entrega de premis del 7è Concurs de Treballs de Recerca

dv 30.07.2021

Aquest passat dijous s’ha celebrat a la Sala d’Actes Lluís Caparrós de l’Escola d’Adults Municipal l’acte d’entrega de premis del 7è Concurs de Treballs de Recerca. A més dels guardonats i guardonades, l’acte han comptat amb la presència del batlle de Santa Coloma, Joan Martí, i la regidora d’Educació, Carme Dilmé.

La relació de guanyadors i guanyadores d’enguany ha estat la següent:

- Àmbit Local: ‘Els Colors dins d’un got’, de Carla Casadevall Llistosella (Institut Castell d’Estela d’Amer).

- Àmbit Art: ‘El mite de Judith Holorfenes en la pintura moderna i contemporània: variant i evolució iconogràfica’, d’Andrea Domingo Sánchez (Institut de Santa Coloma de Farners).

- Àmbit Ciència, Salut i Tecnologia: ‘Estudi dels factors influencials en la producció i qualitat del ous’, de Nonna Xandrich Dalmau (Institut de Santa Coloma de Farners).

- Àmbit Medi Ambient: ‘Retorn al mar. Estudi del funcionament d’un centre de recuperació d’animals marins’, de Judit Duran Simon (Institut de Santa Coloma de Farners).

- Àmbit Humanitats i Ciències Socials: ‘Com el camí de la distopia ens porta al present. Anàlisi de la meva pròpia distopia com a advertiment crític a la nostra societat, d’Alba Tejedor Sánchez (Institut de Santa Coloma de Farners).

- Àmbit Emprenedoria: ‘Robot mesurador de distàncies’, de Sergi Puig Bertol (Institut de Santa Coloma de Farners).

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies