La música continua aquest mes d’agost amb tres actuacions musicals de petit format, dins dels ‘Esquitxos de Cultura’

dj 29.07.2021

Durant el proper mes d’agost els ‘Esquitxos de Cultura’ continuaran apropant i posant la cultura a l’abast de la ciutadania, amb tres actuacions musicals de petit format els pròxims dimecres 4, 11 i 18, a partir de les 21.30 h, a la Casa de la Paraula.

El primer concert serà el del dia 4, que anirà a càrrec del poeta, cantant i escriptor de cançons, Cesk Freixas, que celebra 17 anys damunt els escenaris. L’artista vindrà a presentar-nos ‘Memòria’, el seu treball discogràfic més representatiu, on evoca tota la maduresa poètica i l’essència d’un so més càlid i proper, situant-lo com un dels principals artistes de la cançó del nostre país.

Una setmana més tard, l’11 d’agost, serà el torn de Marala, una agrupació musical integrada per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort. Tres dones músiques i compositores originàries del Principat, les Illes i el País Valencià que presentaran el seu primer treball discogràfic ‘A trenc d’alba’, un aplec de composicions pròpies que giren la ullada cap als cants de la terra. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals.

Per últim, la darrera actuació serà protagonitzada pel baixista i integrant del grup Els Amics de les Arts, Pol Cruells, qui ens acostarà ‘Fanzín’, el seu darrer disc. Es tracta d’un homenatge al treball dels autors gràfics dels còmics de finals dels 70 i dels anys 80, un imaginari apocalíptic ple de fantasia, ciència-ficció i erotisme, que van marcar la infantesa i l’adolescència del músic. Les lletres de les seves cançons s’acompanyen de reflexions personals i d’una visió artística i plàstica que vol anar més enllà d’un missatge merament sonor.

L’aforament a cadascun dels actes serà limitat a causa de la situació d’excepcionalitat actual. Per a més informació i adquisició d’entrades, accediu el web municipal:

www.culturascf.cat

Historial

Àrea de govern: Cultura i Comunicació

Altres notícies