El Pla Local de Joventut 2017-2019, en exposició pública aquest novembre

dt 31.10.2017

En el ple ordinari de setembre, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aprovar inicialment el Pla Local de Joventut 2017-2019. El document recull una diagnosi de la realitat dels joves del municipi, que ha estat possible gràcies a la participació de diferents agents del municipi, entitats, joves, referents i tècnics polítics. A través d’aquest estudi, s’han dissenyat dos programes que es portaran a terme els propers anys des de la regidoria de Joventut. Els programes són els següents:

- Programa “Joves emancipats”: l’objectiu és facilitar la realització del projecte de vida del jovent de Santa Coloma de Farners proporcionant-los recursos que assegurin la igualtat d’oportunitats. Dins d'aquest programa s'inclouen projectes que ja estan en funcionament com per exemple “Brigada Jove” i “Quota Jove” amb una programació específica per a joves durant tot l'any en diferents àmbits i àrees municipals o altres programes com ara “Consum i Festa” i “Ronda de Carrer” que serveixen per treballar les conductes de risc.

- Programa “Jove Participa!”: la voluntat és d’apoderar la persona jove com agent actiu i impulsor del canvi social. Aquest programa inclou el Punt d’Informació als Instituts (PIDCES) que acosta la informació als joves dels centres educatius de secundària. També el “Juliol Jove”, amb activitats per a joves durant l'estiu i “Taula de Joventut” que apropa joves i referents de joventut.

Durant aquest mes de novembre es podran presentar al·legacions de forma presencial al registre d’entrada de l’Ajuntament i també per via electrònica (e-tram).

Historial

Equipament: TEATRE CATALUNYA

Altres notícies