El jovent de Santa Coloma gaudeix de diverses activitats lúdiques durant aquest mes de juliol

dc 28.07.2021

Aquest passat dimarts s’ha posat punt i final als ‘Dimarts de juliol’, iniciativa impulsada per l’àrea de Joventut. En total s’han portat a terme quatre activitats: Tarda de pitxi, d’aigua, ‘Bubble Football’ i una Gimcana nocturna.

D’aquesta manera, les persones joves de Santa Coloma han pogut gaudir de diferents activitats lúdiques durant aquest mes juliol, realment més necessàries que mai en aquests temps de pandèmia. Cadascuna de les trobades han obtingut una bona resposta per part de la ciutadania, en les quals hi ha participat una mitjana de 20 persones.

En aquestes tardes de juliol s’han anat veient cares noves i d’altres que s’han anat repetint al llarg de les setmanes. Gràcies a això, s’ha permès potenciar el vincle amb el jovent de la ciutat, fet que ha propiciat l’aparició de noves propostes i projectes de cara al curs vinent.

Després de la gran acollida aconseguida i del gran treball de cooperació en xarxa executat juntament amb altres àrees del consistori i entitats municipals, l‘àrea de Joventut en fa un balanç molt positiu, i ja té el punt de mira posat en la planificació de la programació per al proper curs.

No obstant, les activitats de Joventut no finalitzen fins al proper dissabte 31 de juliol, amb el darrer espectacle del cicle cultural ‘Carrer Cultura’, en el qual es portaran a terme dues actuacions: una coreografia del grup de joves de l'escola de dansa Wondernow, la nau en moviment, i una segona actuació de dansa aèria de la Cia. Estampades. Amb aquesta activitat es donarà per tancada la programació de la regidoria de Joventut abans de les vacances d’estiu.

Ens retrobem a l’octubre amb una programació farcida de noves propostes!

Historial

Altres notícies